Beszélgetés az Entitásokkal (Hungarian) (Paperback)

Beszélgetés az Entitásokkal (Hungarian) Cover Image
$35.00
Ready for delivery or usually ships in 3-5 days

Description


Csatlakozz Shannon O'Har hoz, 's l sd teljesen m's szemmel a vil got.

Egy olyan l ny tapasztalatai alapj n, aki gyermekkor t l kezdve l tta 's hallotta a szellemeket, 's besz lgetett is vel k.

A Besz lget's az Entit sokkal kiv teles lehetős get ad arra, hogy bepillant st nyerj egy olyan vil gba, amely sokak sz m ra ismert, de kevesek ltal elismert.

Az bers g a k z tt nk l vőkre n ha ld's, n ha pedig tok, azonban az utaz's minden pillanata izgalmas.

Sebezhető, lenyűg ző, 's az erődbe emel, a Besz lget's az Entit sokkal egy teljesen egyed l ll k nyv a maga nem ben, ami arra inspir l majd, hogy m's m don l sd a vil got most, 's a j vőben is.

Figyelem: a k nyv elolvas sa ut n lehet, hogy sohasem fogod m r ugyan gy l tni a vil got, 's az is lehets ges, hogy elkezdesz megny lni az entit sokkal val k pess geid fel .

A tudatoss g a legnagyobb kaland.

Mi az, amit tudsz, amiről gy teszel, hogy nem tudod?

Shannon O'Hara a Besz lget's az Entit sokkal(R) rendszer alap t ja 's teremtője, 's Gary Douglas, az Access Consciousness(R) alap t j nak legidősebb l nya. szak-Kaliforni ban sz letett 's nőtt fel, jelenleg Queenslandben, Ausztr li ban l.

Miut n m r nagyon kicsi kor t l kezdve l tta a szellemeket, 's besz lgetett is vel k, Shannon a leggyakorlatiasabb oktat si rendszert hozta l tre az ltal, hogy megerős ti az embereket az bers g kben azzal kapcsolatban, amire az entit sokkal berek, 's megmutatja nekik, hogy hogyan kezelj k az entit sokat minden szinten.

Az elm lt t z v sor n Shannon megteremtette 's kifejlesztette a Besz lget's az Entit sokkal(R) rendszer eszk zeit 's processzeit, emellett j rta a vil got Access Conciousness(R) tanfolyamokat 's Besz lget's az Entit sokkal(R) tanfolyamokat facilit lva.Product Details
ISBN: 9781634934213
ISBN-10: 1634934210
Publisher: Access Consciousness Publishing Company
Publication Date: January 11th, 2021
Pages: 154
Language: Hungarian